Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Martina V.

zorgt voor partner met handicap

Mijn echtgenoot is vanwege een hersenbloeding half verlamd en heeft recent een hartinfarct en hartfalen gehad waardoor de zorg nog intenser is geworden

Gust V. liet een reactie achter

Hallo Marina. Het is fijn om voor je partner te mogen zorgen.
Denk wel ook aan jezelf, want anders is het ook een groot probleem voor hem./


Diny K. liet een reactie achter

Hallo Martina, het is toch fijn dat we nog zelf voor onze partner kunnen zorgen. Alhoewel uw zorgen zijn wel wat groter dan de mijne.


willy o. liet een reactie achter

bedankt lieve mensen dat ik ook al een paar hartjes heb gekregen .ik wens jullie allemaal een gelukkig 2018 .want het leven is al moeilyk genoeg


christine b. liet een reactie achter

ik wens u nog veel moedige jaren en samen blijven, gelukkig ben je er nog voor uw man, en de band wordt nog echter.


Leen S. liet een reactie achter

Dankje voor je hartje. En voor jou ook veel steun toegewenst ! Lotgenoten begrijpen elkaar nog het best. Groetjes Leen S.


Sonia M. liet een reactie achter

Een hele dikke pluim,je doet het fantastisch.


Anne V. liet een reactie achter

Dank jullie wel, Martina en Hilde. Hilde, ik herken wat je zegt - mensen willen het in feite niet weten en veranderen snel van gesprek. Soms zijn de opmerkingen ook niet zo vriendelijk of begrijpend. Er is te weinig besef dat het moeilijkste is om een fijn mens (van wie je zoveel houdt) te zien veranderen en verminderen. Maar gelukkig is er de vaste kern die je steunt en vasthoudt. That keeps you going!
Lieve groeten, anne v.


Hilde D. liet een reactie achter

Dankjewel Martina. We zitten ongeveer in hetzelfde vaarwater. Ik ben zo reuzeblij dat ik er met iemand over kan praten want eigenlijk doe ik de moeite niet meer om het aan iemand "van buitenaf" te vertellen. Men wil alleen maar horen dat het goed gaat . Ik ben int begin op zoek gegaan naar informatie en begrip maar dat heb ik niet gevonden en dan ga je zwijgen . Ik heb gelukkig vriendinnen waarbij ik terecht kan als het me allemaal te veel wordt. Dus dankjewel voor je hartje, het doet me deugd !!!
Lieve groetjes,
Hilde D.

Karen H. liet een reactie achter

Veel moed, Hilde D. en Martina V. Het is fijn te zien dat jullie steun en begrip kunnen vinden bij elkaar. Jullie zijn fantastische dames en mantelzorgers. Chapeau voor jullie liefdevolle zorgen.

Martina V. liet een reactie achter

Graag gedaan Hilde! Ik kan je echt begrijpen! Men ziet wel dat iemand een fysieke handicap heeft, maar de mentale storingen na een herseninfarct of hersenbloeding zijn niet zo vlug zichtbaar. En het zijn vooral degenen die het dichts bij zo iemand staan en waar ze het meest van houden, die hun spanningen en frustraties moeten opvangen! Dus volhouden, Hilde!!