Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

karin n.

zorgt voor zoon met handicap

Mijn jongste zoon Bram is zwaar autistisch met een mentale handicap, epilepsie en non-verbaal. We wonen met ons tweetjes in ons huisje en proberen er dagelijks een topdag van te maken, soms bijzonder zwaar en moeilijk maar het geeft mij enorm veel voldoening.

Ruth V. liet een reactie achter

Wat een mooie jongen en een top-mama ❤❤


jozef D. liet een reactie achter

Karin weet dat je niet alleen bent mensen zoals wij weten wat het is om voor een kind te zorgen met en beperking en daar bovenop nog epilepsie hebben . dat je er alleen voor staat maakt het natuurlijk nog moeilijker . We hopen dat je altijd de levensvreugde moogt behouden .


Christel A. liet een reactie achter

Ik geef jou een warm hart zodat je weet dat de verbondenheid met wat jij doet voor jouw kind voor anderen ook een steun is om elke dag opnieuw met frisse moed het leven te beleven zoals het is.


Update van 22/12/17

6 december, sinterklaas! Ook al is Bram 24, zijn glimlach en fonkelende ogen bij het opendoen van zijn cadeautjes van de sint is en blijft zooooo zalig!! Nu uitkijken voor de kerstman ;-)


6 | mensen      0 | Reacties

Gerda W. liet een reactie achter

Dag Karin,
Jouw korte beschrijving komt zeer bekend voor.
Onze zoon is 28 jaar en heeft mentale ( autistisch), visuele handicap en motorische problemen. Hij is pas beginnen praten toen hij 4,5 was en nu kan hij niet meer stoppen.
Het is inderdaad steeds zoeken hoe en wat doe ik nu het best.
Veel geduld is zeker nodig.
Veel sterkte en geniet zeker van de mooie momenten tezamen.

karin n. liet een reactie achter

Dank je wel Gerda.