Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Win tickets voor ‘Met de mantel der liefde’

In de theatermonoloog ‘Met de mantel der liefde’ leren we de 85-jarige Lowie en zijn zoon Kobe kennen. Lowie heeft heel wat zorg nodig en die probeert Kobe te geven. In dit intieme portret zien we een vader en een zoon die allebei, op hun eigen manier, vat proberen te krijgen op het leven. Met vallen en opstaan.

Ze praten, mijmeren, lachen en ruziën over het leven en over de dood. En wie is die mysterieuze Lena eigenlijk? Zowel de rol van Lowie, als die van Kobe worden vertolkt door acteur Kurt Defrancq. Deze prachtige voorstelling behandelt mantelzorgmomenten die uit het leven gegrepen zijn. Het is een ode aan mantelzorg. Een must see dus voor iedere mantelzorger, maar ook niet-mantelzorgers zullen deze voorstelling zeker smaken! Benieuwd? Bekijk hier de teaser!

Na de voorstelling kan je bijpraten bij een gratis drankje en meer informatie verkrijgen over mantelzorg.

Wil jij kans maken op twee tickets voor deze voorstelling? Like onze Facebook-pagina en stuur een privéberichtje met jouw mooiste mantelzorgmoment. De wedstrijd loopt nog tot 14 juni.

Meer info? Klik hier.

vrije tijd      1 reactie       06 juni 2016
Lies S. liet reactie achter

Ik wil zeker kans maken! Lijkt me echt iets voor mij!

Mantelzorger van de week: Karin Pragt

Karin is mantelzorger voor haar mama, die bij haar inwoont. Ze geniet enorm van hun tijd samen en vindt haar ...

mantelzorger van de week      4 reacties

Trendpeiling mantelzorg: dromen, angsten en motivaties

Als mantelzorgers ergens van dromen, dan is dat nog steeds van meer tijd voor zichzelf. Terwijl de nachtmerries meestal gaan ...

trendpeiling      0 reacties