Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Win tickets voor ‘Met de mantel der liefde’

In de theatermonoloog ‘Met de mantel der liefde’ leren we de 85-jarige Lowie en zijn zoon Kobe kennen. Lowie heeft heel wat zorg nodig en die probeert Kobe te geven. In dit intieme portret zien we een vader en een zoon die allebei, op hun eigen manier, vat proberen te krijgen op het leven. Met vallen en opstaan.

Ze praten, mijmeren, lachen en ruziën over het leven en over de dood. En wie is die mysterieuze Lena eigenlijk? Zowel de rol van Lowie, als die van Kobe worden vertolkt door acteur Kurt Defrancq. Deze prachtige voorstelling behandelt mantelzorgmomenten die uit het leven gegrepen zijn. Het is een ode aan mantelzorg. Een must see dus voor iedere mantelzorger, maar ook niet-mantelzorgers zullen deze voorstelling zeker smaken! Benieuwd? Bekijk hier de teaser!

Na de voorstelling kan je bijpraten bij een gratis drankje en meer informatie verkrijgen over mantelzorg.

Wil jij kans maken op twee tickets voor deze voorstelling? Like onze Facebook-pagina en stuur een privéberichtje met jouw mooiste mantelzorgmoment. De wedstrijd loopt nog tot 14 juni.

Meer info? Klik hier.

vrije tijd      1 reactie       06 juni 2016
Lies S. liet reactie achter

Ik wil zeker kans maken! Lijkt me echt iets voor mij!

Mantelzorger van de week: Annita Meyers

Annita zorgt al sinds 1996 voor haar man. Na meer dan 20 jaar is dat voor haar vanzelfsprekend geworden, maar ...

mantelzorger van de week      7 reacties

Filmtip: Mother, gevoelig portret van zorgende moeder

Mother is een filmdocumentaire van Belgisch regisseur en producent Kristof Bilsen. Hij schetst het leven van Pomm, een zorgverlener voor westerlingen ...

vrije tijd      0 reacties