Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Uitgelicht: drie mantelzorgactiviteiten in augustus

Een nieuwe maand, een nieuwe reeks activiteiten. Ontdek in onze kalender wat er allemaal te doen is. Wij lichten alvast drie activiteiten uit. Stuk voor stuk de moeite waard!

1. Mantelzorgcafé – 16 augustus – Kortenberg
Tijdens een mantelzorgcafé kan je andere mantelzorgers ontmoeten. Het is de ideale gelegenheid voor een warme babbel en het uitwisselen van ervaringen. Ontmoet andere mantelzorgers!


2. Landschapswandeling met ontbijt – 18 augustus – Holsbeek
Vooraleer je op wandel gaat, kan je genieten van een lekker ontbijt. Daarna is het tijd om de benen te strekken tijdens een wandeling begeleidt door een gids van Natuurpunt. Trek de natuur in!

3. Te Gekke wandeling – 28 augustus – Zichem
Zorg jij voor iemand met psychische problemen? Tijdens een verkwikkende wandeling kan je over het thema nadenken en je hart luchten. Wandel en verrijk je geest!

vrije tijd      0 reacties       31 juli 2019

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties