Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Midweek aan zee

Een vakantie voor kankerpatiënten en hun mantelzorgers, is zeker iets voor mensen die niet op het traditionele vakantieaanbod kunnen of durven ingaan. Eens volledig ontspannen in een andere omgeving, een paar dagen niets hoeven te doen en alle zorgen even vergeten. Er is een gevarieerd programma met ontspannende, creatieve en sportieve activiteiten: alles kan, niets hoeft.

Waar en wanneer?
Zorgverblijf Ter Duinen Nieuwpoort 11 tot 15 mei 2015.

Zorgverblijf Ter Duinen is een ruim en modern vakantiecentrum dat rust en gezelligheid uitstraalt. Het vakantiecentrum is omgeven door een 9 hectare groot parkdomein met slotgracht en diverse aanplantingen.De wandelafstand tot aan de zeedijk is 20 minuten, maar vanuit het domein rijdt er dagelijks een treintje naar zee. Zowel het huis als het park zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en alle kamers beschikken over douche, toilet, wastafel, radio, tv en oproepsysteem. De maaltijden zijn verzorgd en gevarieerd. Kinesitherapie is hier mogelijk.

Basisprijs: € 455
CM-ledenprijs: € 265
Sterprijs CM-leden: € 215
Sterprijs VT CM-leden: € 190

Meer info en inschrijven?
T.02 246 26 90 of via Blijven reizen op www.ziekenzorg.be.

vrije tijd      0 reacties       10 maart 2015

Mantelzorger van de week: Karin Pragt

Karin is mantelzorger voor haar mama, die bij haar inwoont. Ze geniet enorm van hun tijd samen en vindt haar ...

mantelzorger van de week      4 reacties

Trendpeiling mantelzorg: dromen, angsten en motivaties

Als mantelzorgers ergens van dromen, dan is dat nog steeds van meer tijd voor zichzelf. Terwijl de nachtmerries meestal gaan ...

trendpeiling      0 reacties