Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Leestip: ik tel tot tien

Wil je je gedachten verzetten en je volledig laten meeslepen? Dan zit je met ‘Ik tel tot tien’ van Linda Green helemaal goed.

Lisa speelt verstoppertje met haar dochtertje. Eerst lijkt het erop dat haar dochtertje een héél goed verstopplekje gevonden heeft. Maar al snel dringt het door: Ella is verdwenen. Het boek is bijzonder vlot geschreven. Afwisselend krijg je inkijk in ieders gedachten: van moeder, vader, broer, halfzus en grootouders, tot de vrouw die Ella ontvoerde. Het is superspannend en je kan het boek maar moeilijk neerleggen. Bovendien voel je ook de angst en het verdriet die de personages in het boek voelen. Stel je voor dat … Kortom, als je het boek leest, denk je aan niets anders.

Ik tel tot tien,
Linda Green,
Boekerij,
€ 17,50

- een review van mantelzorger Carine Gilissen

In onze rubriek ‘Leestip’ beoordelen onze schrijvende mantelzorgers boeken die rechtstreeks of onrechtstreeks, in grote of kleine mate, te maken hebben met mantelzorg. Heb jij een boek gelezen dat je is bijgebleven en past binnen dit kader? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@ma-zo.be!

vrije tijd      0 reacties       24 november 2017

Mantelzorger van de week: Michel Van Deyck

Michel zorgt voor zijn vrouw met ALS. De zorg is zwaar, maar Michel houdt met veel liefde vol. Door de ...

mantelzorger van de week      3 reacties

Mantelzorger volgt praatcafé mantelluisteren

Mantelzorger Carine zorgt voor haar broer met een mentale handicap. Zelf heeft ze het syndroom van Brugada, een aangeboren hartafwijking. ...

beleving      0 reacties