Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Kijktip: The Journey - A story of love

Een koppel reist samen de wereld rond in een zelf omgebouwd minibusje. Hij is fotograaf en chauffeur van dienst. Zij lijdt aan MS en is al 20 jaar verlamd vanaf de nek. Ze is de klok rond afhankelijk van zorg.

Door het busje kunnen ze toch nog reizen en alles halen uit wat het leven hen biedt. Hun dochter, de Zwitserse filmmaker Fanny Bräuning, volgt hen. Daarin zoekt ze naar antwoorden op de grote levensvragen. Hoe is het echtpaar erin geslaagd om de uitdagingen het hoofd te bieden? Wat met de liefde als je leven zo verandert? Een intens portret met in de hoofdrol een ongelooflijke liefde.

De film draait in deze bioscopen: Sphinx Cinema, Cinema Lumière Antwerpen, Cinema Storck, Cinema ZED, Cinéma Aventure, Filmhuis Klappei en the Roxy Theatre.

Benieuwd? Bekijk de trailer hieronder:


vrije tijd      0 reacties       05 maart 2020

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties