Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

'Blijven Reizen 2015'

Het aanbod 'Blijven Reizen 2015' is bekend. Begin nu al te dromen van een heerlijke vakantie !

Chronisch zieke mensen, mensen met lichamelijke beperkingen én hun mantelzorgers hebben ook het recht om te blijven reizen, de wereld te ontdekken, op adem te komen of te herbronnen. Ziekenzorg CM helpt daarbij via een goede zorgondersteuning door deskundige vrijwiligers en verpleegkundigen.

Er is een gevarieerd aanbod van ruim 250 groepsvakanties. Denk maar aan een vakantie aan de kust in aangepaste vakantiecentra, een cultuurstedentrip, een zonvakantie in het zuiden, een vakantie voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, een vakantie voor mensen met kanker, maar ook een vakantie specifiek voor mantelzorgers.
 

Er is daarnaast ook een aanbod waarbij de vakantiegangers ook individueel of met hun gezin op vakantie kunnen gaan. Ziekenzorg CM zorgt dan voor een aangepast verblijf en zorgondersteuning in de eigen taal.

Het hele aanbod 'Blijven reizen 2015' vind je op http://www.ziekenzorg.be/cmz/nl/100/blijven_reizen/index.jsp

vrije tijd      0 reacties       08 januari 2015

Mantelzorger van de week: Anita Van Wunsel

Anita zorgt met heel veel liefde voor haar zieke man. De spelbreker? Kanker. Ondanks het zware verdict probeert Anita zo ...

mantelzorger van de week      5 reacties

Mijn goede voornemens zijn …

Heb jij bij de overgang naar het nieuwe jaar goede voornemens gemaakt? Carine en Guido, allebei mantelzorger, wel. Speciaal voor ...

beleving      0 reacties