Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Laat ons weten of jij je aan de coronamaatregelen houdt

De coronacrisis blijft maar aanslepen. Momenteel zijn de maatregelen behoorlijk streng. Kan en wil jij je nog aan de regels houden? Vertel ons hoe jij met de huidige situatie omgaat via een mailtje naar info@ma-zo.be. Je antwoord wordt anoniem verwerkt, twijfel dus niet om je verhaal te doen!

Iedereen bij Ma-zo wenst je ondertussen nog veel moed. Focus vooral op alles wat wel nog kan. De dagen worden langer en voor je het weet geniet je van de eerste lentezon: hou vol.

trendpeiling      2 reacties       29 januari 2021
lieve s. liet reactie achter

De jongeren en de middenleeftijd vaccineren , zodat ze niet de kinderen de zwakkeren en de 65+ besmetten. 50 % hiervan heeft een uitgebreid sociaal contact, gaat toch op reis... . Wij als 65+ kunnen thuis blijven , we hebben een inkomen en kunnen bezoek krijgen van gevaccineerden. De kinderen zijn veilig.

Sylvain C. liet reactie achter

Groot gelijk Lieve.
Dat onze wetenschappers dit nu maar in de praktijk omzetten.

Boekentip: Me-time, journal voor mantelzorgers

Hilde Vandebroek is mantelzorger voor haar ouders. Uit eigen ervaring weet ze dat mantelzorgers nood hebben aan ondersteuning om de …

vrije tijd      0 reacties

Belastingvoordeel voor mantelzorgers

Wist je dat bepaalde mantelzorgers kunnen genieten van een verhoogde belastingvrije som? Het gaat over de uitbreiding van een bestaande …

wetgeving financieel      0 reacties