Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Leestip: ‘Nachtrust bij dementie’

Zorg jij voor iemand met dementie? Dan heb je misschien al te maken gekregen met nachtelijke onrust bij de persoon waar je voor zorgt. In het boek ‘Nachtrust bij dementie’ kom je hier meer over te weten.

In de verschillende hoofdstukken krijg je informatie over slaap en nachtelijke onrust bij dementie, de oorzaken ervan en een actiegericht stappenplan om de problematiek aan te pakken. Bovendien krijg je tips om in de zorg voor een ander ook goed voor jezelf te zorgen.

Nachtrust bij dementie,
Nele Spruytte, Marieke Van Vracem, Renilt Vranken en Chantal Van Audenhove,
Politeia,
€ 20,00

Het boek kan je hier bestellen.

In onze rubriek ‘Leestip’ beoordelen onze schrijvende mantelzorgers boeken die rechtstreeks of onrechtstreeks, in grote of kleine mate, te maken hebben met mantelzorg. Heb jij een boek gelezen dat je is bijgebleven en past binnen dit kader? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@ma-zo.be!

gedachtenvoer      1 reactie       25 mei 2018
Lode V. liet reactie achter

Dit boek is echt een aanrader! Mustread voor iedereen die te maken krijgt met dementie

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties