Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Schenk een Waardeerbon aan een (andere) mantelzorger!

Mantelzorgers nemen met heel veel liefde en toewijding de zorg op voor een persoon uit hun omgeving, ook in deze moeilijke tijden. Maar wie zorgt er voor hen? De zorgtaak kan best zwaar wegen, zeker nu. Vaak cijferen mantelzorgers zichzelf weg en vergeten ze om ook goed voor zichzelf te zorgen. 

Met de gratis Waardeerbonnen van Ma-zo kan iedereen mantelzorgers een handje helpen en waardering tonen voor wat ze doen. Uiteraad kunnen sommige Waardeerbonnen pas na de ‘lockdown’ gebruikt worden. Maar dat is niet erg. Het gebaar telt. En het kan bovendien geen kwaad om iets te hebben om naar uit te kijken.

Welke Waardeerbon schenk jij?

Bekijk ze hier allemaal!

beleving      1 reactie       16 april 2020
Claudine D. liet reactie achter

Mooi initiatief. De zorgsector krijgt elke avond om 20u een welverdiend applaus, en andere mooie vormen van waardering. Maar mantelzorg is ook zorg. In alle stilte, onbetaald, dag en nacht, emotioneel heel betrokken bij een geliefde of eigen familielid, en veelal zonder veel perspectieven... Een dikke pluim voor samana en ma-zo.be, die deze mensen toch ook eens in de schijnwerpers plaatst !

Mantelzorger van de week: Maureen Billiaert

Mantelzorg werd Maureen met de paplepel ingegeven. Voor ze haar vader verloor aan kanker, zorgde ze voor beide ouders. Vandaag ...

mantelzorger van de week      4 reacties

Nieuw initiatief: ‘Wij rouwen mee’

Afscheid nemen is altijd moeilijk. Gelukkig vind je vaak troost bij familie en vrienden. Al is dat in tijden van ...

beleving      0 reacties