Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Gezocht: getuigenissen van naasten van kankerpatiënten

In de herfst van vorig jaar heeft Kom op tegen Kanker campagne gevoerd rond de problemen waar naasten van kankerpatiënten mee geconfronteerd worden. Aansluitend zouden we graag met een aantal naasten van kankerpatiënten een individueel gesprek hebben over hoe zij de zorg voor hun naaste met kanker ervaren of hebben ervaren.

De gesprekken zijn volledig anoniem en worden verwerkt in een onderzoeksrapport.
De bedoeling van het rapport is om op basis van de getuigenissen van naasten van kankerpatiënten aanbevelingen te doen over hoe de opvang en begeleiding van de naasten van kankerpatiënten kan worden verbeterd.

Daarvoor hebben we jouw medewerking nodig. Indien je interesse hebt om mee te werken, gelieve dan contact op te nemen met Hans Neefs van Kom op tegen Kanker:
hans.neefs@komoptegenkanker.be.

Alvast dank!

beleving      0 reacties       27 januari 2015

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties