Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Doe mee aan het onderzoek ‘Ik zorg ook!’

Ben jij een helpende hand voor iemand uit je omgeving? Kom je daarbij in contact met professionele zorgverleners en verloopt dat contact niet altijd zoals je gehoopt had? Of heb je net wel een goede band met die andere zorgverleners? Deel je ervaringen, vul de vragenlijst in en maak kans op een Bongo-bon!

Heel wat Vlamingen zorgen voor of bieden hulp aan familieleden, buren of vrienden met een ziekte, handicap, psychische moeilijkheden, enz. Indien je één van deze personen bent, dan ben je een mantelzorger. Als mantelzorger kom je waarschijnlijk af en toe of zelfs regelmatig in contact met de professionele zorgverleners van je zorgbehoevende naaste (bv. huisarts, verpleegkundige, gezinshulp, apotheker, kinesist, ...). Een goede samenwerking met deze personen is belangrijk, maar verloopt niet altijd even gemakkelijk.

Wat zijn jouw ervaringen? En wat zijn volgens jou mogelijke verbeteringen? Vul de vragenlijst in en maak kans op een Bongo-bon!

beleving      0 reacties       15 maart 2019

Mantelzorger van de week: Maria S.

Maria zorgt voor haar papa die niet meer zo mobiel is. De combinatie ‘zorgen voor’, werken en gezin is niet ...

mantelzorger van de week      2 reacties

Eén op zes leerlingen is jonge mantelzorger

Jonge mantelzorgers blijven nog te vaak onder de radar. Twee ervaringsdeskundigen schreven er een boek over. Ze willen scholen sensibiliseren ...

beleving      0 reacties