Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Is het project ‘Mantelzorgers aan het werk’ iets voor jou?

Ben jij mantelzorger en ondervind je moeilijkheden in je zoektocht naar werk? Of is de combinatie zorg en werk niet altijd haalbaar? Via het project ‘Mantelzorgers aan het werk’ krijg je begeleiding.

Het streefdoel is een evenwicht te vinden tussen zorg, werk en leven. Maar het vinden van een job waarin je dat evenwicht kan bewaren, is niet vanzelfsprekend. Dit project helpt je daarbij.

Tijdens individuele trajectbegeleiding ga je samen met je begeleider op zoek naar jouw drempels bij een tewerkstelling. Er is overleg tussen de arbeids- en zorgsector. Zo tracht men een toegankelijker aanbod voor werkzoekende mantelzorgers te creëren en hun verworven competenties als mantelzorger in de verf te zetten. Groepssessies geven je de kans om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers. Kortom, via het project ‘Mantelzorgers aan het werk’ vind je de job die bij je past.

Meer info? Voor de regio West-Vlaanderen neem je contact op met Fien Santens, via fien.santens@emino.be of 0471 77 35 59. Voor de regio Vlaams-Brabant neem je contact op met Karolien Stockx, via karolien.stockx@emino.be of 0492 25 15 83.

belangen      1 reactie       05 juli 2018
Ann V. liet reactie achter

Is dit project misschien ook in de maak voor de andere provincies, w.o. Antwerpen?
mvg,

Samana magazine mei

Portret: comedian William BoevaWilliam Boeva probeerde zijn handicap jarenlang te negeren. Tot hij comedian werd. Zijn publiek zag duidelijk een ...

belangen      0 reacties

Mantelzorger van de week: Rita Willems

Rita is mantelzorger voor haar buurvrouw Jeanneke. Door haar vroegere job in de thuiszorg zag Rita dat Jeanneke wat extra ...

mantelzorger van de week      3 reacties