Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Boekentip: Klein geluk voor de mantelzorger

Het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger in Vlaanderen’, uitgebracht door mantelzorgvereniging Samana, is een onmisbare gids voor alle mantelzorgers. Als mantelzorger draag je zorg voor een ander, maar draag je ook voldoende zorg voor jezelf? Met dit boek heb je hier de perfecte leidraad voor in handen.

Het bevat praktische tips, adviezen en herkenbare verhalen. Het zijn als het ware ‘recepten’ om aan zelfzorg te doen. Heb je nood aan ontspanning? Wat doe je met schuldgevoelens? Hoe krijg je weer tonnen energie? 'Klein geluk voor de mantelzorger' helpt je op weg, op weg naar 'klein geluk'. Bij alle recepten vind je bovendien verwijzingen naar boeken en websites. Inspiratie genoeg dus!

Bestel het boek voor jezelf of geef het cadeau via: https://www.samana.be/klein-geluk! Of je kan ook een mailtje sturen naar mantelzorg@samana.be of bellen naar 02 246 47 00. De prijs bedraagt € 15,00 (+ € 2,00 verzendingskosten). CM-leden genieten een korting van € 2,00.

belangen      1 reactie       20 juni 2018
Lieve P. liet reactie achter

Dit boek is echt een aanrader. Een quote uit de inleiding "laten we onszelf met dezelfde vriendelijkheid, zorgzaamheid en meelevendheid behandelen als waarmee we een goed vriend zouden bejegenen." (uit: Zelfcompassie van Kristine Neff).

Mantelzorger, je bent van onschatbare waarde, je naaste heeft je nodig, dus zorg in de eerste plaats goed voor jezelf.

Trendpeiling 2020: de dromen, angsten en motivaties van de mantelzorger

Als mantelzorgers ergens van dromen, dan is dat nog steeds van meer tijd voor zichzelf. Terwijl de nachtmerries meestal gaan ...

trendpeiling      0 reacties

Trendpeiling 2020: coronavirus maakte mantelzorg nog moeilijker

Over het coronavirus is al genoeg gezegd en geschreven. Behalve over de impact op mantelzorgers dan. Daarom lanceerde Ma-zo eind ...

trendpeiling      0 reacties