Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Dag van de Zorg: zondag 18 maart

Tijdens de Dag van de Zorg, op zondag 18 maart, kan je een kijkje  nemen achter de schermen van meer dan 170 zorgorganisaties. Het is dé opendeurdag voor zorg, welzijn en witte economie. Altijd al eens willen gluren achter de schermen van een ziekenhuis of woonzorgcentra? Dit is jouw kans!

Meer dan 170 verschillende zorginstanties in Vlaanderen en Brussel zetten hun deuren open. Keuze genoeg! Je kan kennismaken met de medewerkers en meer te weten komen over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Dag van de Zorg vindt plaats tijdens de Week van de Zorg. Die loopt van 12 tot 17 maart. Elke dag wordt een ander onderwerp of aspect van de sector belicht. Zo staat 16 maart in het teken van mantelzorg. Je kan deelnemen aan tientallen mantelzorgcafés. Hier kan je ervaringen uitwisselen en natuurlijk samen genieten van een lekker kopje koffie en streepje muziek.

Hier of in onze agenda vind je de verschillende mantelzorgcafés.

Hier vind je meer info over de Dag van de Zorg en de locaties die je kan bezoeken.

actua      0 reacties       14 maart 2018

Boodschappenlijn Samana helpt mantelzorgers

Als mantelzorger ga je vaak naar de winkel voor je zorgbehoevend(e) familielid of vriend. Dat neemt veel tijd in beslag. ...

mantelzorger van de week      1 reactie

Mantelzorger van de week: Christiane Hendrickx

Christiane is mantelzorger voor haar man. Die heeft de ziekte van Huntington. Een heftige ziekte, waardoor ‘het zorgen voor’ allesbehalve ...

mantelzorger van de week      14 reacties