Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Marleen D.

zorgt voor vader met Parkinson

Vader is palliatief met kanker, Parkinson en nog andere ziekten. Moeder is dementerend. Vader kan niet meer het gezin dragen en gaat ook geestelijk achteruit. Geen van beiden kan nog de andere bijstaan. Na jaren voor hen te zorgen en een heel sterke band te krijgen, lijkt de band met mijn vader te verpulveren door boosheid


14

Dragen Marleen een warm hart toe:
Mieke . , Jonas G. , Christiane H. , Kris G. , Geertrui W. , Marij L. , Anette B. , willy o. , Marleen V. , karin n. , Maya M. , annie v. , Yumi C. , Lode V.

annie v. liet een reactie achter

Veel sterkte, Marleen. Mijn vader was hartpatiënt en Parkinson en kom ook soms erg lastig doen. Mama heeft dementie. Mijn vader is nu al een paar jaar geleden gestorven en mama is ondertussen in een rusthuis. Maar ik heb het er erg moeilijk mee, want zij is wel heel lief maar inmiddels volkomen afhankelijk.

Marleen D. liet een reactie achter

Ook voor jou veel moed Annie! Troost je met de gedachte dat ze voortdurend omringd is...


Update van 11/5/18

Papa is op mijn verjaardag 4 mei overleden omringd door kinderen en kleinkinderen . Nu afwachten hoe Mama het redt in de serviceflat gezien haar dementie.


7 | mensen      1 | Reacties
Mieke . liet een reactie achter

Beste Marleen, innige deelneming! Van Ma-zo uit wensen we je heel veel goede moed in deze moeilijke periode!


Update van 22/4/18

Papa ligt met een longontsteking en infectie aan de urinewegen weer in de kliniek. Hem zien creperen van de pijn blijft erg pijnlijk.


9 | mensen      0 | Reacties

Update van 12/4/18

Beide ouders worden snel meer verward. Papa heeft veel zorg nodig en blijft vermageren door slikproblemen en uitgezaaide kanker. Ze hebben het erg moeilijk en communicatie wordt alsmaar moeilijker.


8 | mensen      0 | Reacties

Update van 15/3/18

Het lukt eindelijk wat beter om om te gaan met de vervreemding van mijn vader.


7 | mensen      2 | Reacties
Marleen D. liet een reactie achter

Als het moet krijg je vleugels, maar het blijft een opgave...

Marij L. liet een reactie achter

Zo herkenbaar, ik heb ook voor mijn beide ouders gezorgd. Nu ik terugkijk op die periode ben ik er trots op dat ik op mijn tanden heb gebeten en steeds de kracht heb gevonden om door te gaan.