Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Ilse W.

zorgt voor familielid met dementie

Ik zorg samen met mijn echtgenoot al enkele jaren voor mijn schoonmoeder. Die "zorg" begon heel geleidelijk aan met het overnemen van alle administratie tot het organiseren van professionele hulp en het zoeken naar een geschikt verblijf toen de professionele hulp niet meer voldoende was.


14

Dragen Ilse een warm hart toe:
Mieke . , Kris G. , Marleen V. , Jonas G. , Frederik B. , Indirra P. , Danielle D. , Martin D. , Rudy A. , Sonja L. , Lode V. , Yumi C. , Darius Z. , Godelieve V.

Update van 24/2/17

De zorg voor mijn schoonmoeder nam in intensiteit wel af sinds ze opgenomen is in een rusthuis. Maar samen met mijn echtgenoot weet ik dat zorgen voor iemand, op welke manier dan ook, toch wel extra energie vraagt en dat dit wel zijn gevolgen heeft op je functioneren op het werk. Dit gegeven en mijn beroep (loopbaancoach) maakte dat ik een warm hart toedraag aan mantelzorgers en dat ik dan ook graag meedenk met werkende mantelzorgers. Ik probeer elke werkende mantelzorger te inspireren tot een betere werk-leven-zorgen balans wat in elke situatie weer anders is. Elke mantelzorger heeft een andere vraag, door samen na te denken, word je sterker!


5 | mensen      0 | Reacties