Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

marie lou m.

zorgt voor vader met dementie

Hij is mijn vader. Mijn moeder is 7 jaar geleden overleden en ik ben maar alleen, dus zorg ik graag voor hem zolang ik het aankan.


16

Dragen marie lou een warm hart toe:
Mieke . , Roos M. , Lies S. , Guido V. , Karen H. , Marij L. , Marleen V. , Mieke M. , Lisa L. , Filip P. , Jonas G. , Frederik B. , Sonja L. , Lode V. , Yumi C. , Darius Z.

Caroline L. liet een reactie achter

Goede moed Marie lou het is inderdaad niet altijd even gemakkelijk


Maria M. liet een reactie achter

Nog veel moed Marie lou.


Update van 16/8/16

Het valt niet mee , dag in dag uit voor iemand zorgen die steeds afhankelijker wordt. Gelukkig is er familiehulp enzo maar in de vakanties sta je er toch dikwijls alleen voor en dat weegt zwaar. Je eigen behoeftes steeds aan de kant schuiven omdat je er moet zijn!ik word er zo moe van, maar jullie begrijpen me vast wel als je in dezelfde situatie zit he ? Elke dag opnieuw doen we het toch maar we mogen trots zijn op onszelf. Voor iedereen die het doet een dikke pluim op je hoed!
Lieve groetjes
Marie lou


4 | mensen      1 | Reacties
Rita B. liet een reactie achter

Ik ben te moe om een ernstige reactie te geven, alleen bedankt dat ik in eer en geweten die pluim op mijn hoed verdien en dit nu nog maar besef. Ik vond dit altijd normaal om alles voor hem aan de kant te schuiven. Het schrift zal er misschien ooit komen, als ik tijd heb.


marie lou m. liet een reactie achter

Dank je Mieke, gistermorgen zei hij dat hij terug wou gaan werken, ik zei dan moet je maar gaan solliciteren he, ik praat dan maar mee, hij is 81 maar denkt soms dat hij nog jong is. Grappig, we maken nog leuke dingen mee en zolang ik hem thuis kan houden doe ik dat , dat geeft mij ook een goed gevoel zolang ik het zelf aankan. Bedankt voor je steun. Marie lou