Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Annie V.

zorgt voor partner met psychisch probleem

Mijn man zijn problemen zijn begonnen door rugoperaties , met verwikkelingen. Hij nam veel pijnstillers . Op termijn werd hij verslaafd. Dan kreeg hij neurostimulator en morfinepomp. Daardoor kreeg hij plasproblemen .Door combinatie met drank kreeg hij problemen met nieren ,waar hij nu stent voor heeft.


9

Dragen Annie een warm hart toe:
Mieke . , Frederik B. , Nicole S. , Regina D. , Marleen V. , Sonja L. , Rita S. , Lode V. , Ludo C.

Update van 20/10/18

Het word erger. Hij kan niet om gaan met zijn pijn. Ik had nu de pech dat ik al lang problemen heb met handen. Ik ben nu geopereerd en lig nog tot vrijdag in de gips.
De 1ste week kon hij mij helpen. Maar nu , afgelopen week was er weer vanalles met hem aan de hand. Aantal keer naar ziekenhuis met ziekenvervoer cm. Nu word hij 29oktober getest op dementie, en ook testen omdat batterij van zijn neurostimulator bijna leeg is. Om de 9jaar heeft hij recht op nieuwe batterij. Zijn geheugen word ramp,en hij word ook soms agressief naar mij toe. Gelukkig heb ik steun van mijn dochter en haar gezin en super huisdokter.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 16/7/18

Tis weer moeilijk weekend geweest! Nu nog! Rugpijn ,maagklachten en nu nog blaaskrampen!


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 13/7/18

Woensdag 11juli is hij mee geweest naar zangavond i.v.m Vlaamse feestdag. Hij vond het leuk maar na tijdje begon hij te zeuren dat hij het beu werd! Ik heb niet toegegeven;we zijn blijven zitten tot het gedaan was.


4 | mensen      0 | Reacties