Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Peggy T.

zorgt voor zoon

Mijn zoontje werd in 2011 geboren met een VACTERL syndroom. Het grootste probleem was de onderbreking in de slokdarm. Hij heeft tijdelijk een trachea canule gehad en krijgt tot nu toe nog steeds sondevoeding via een buik-button.


19

Dragen Peggy een warm hart toe:
Lies S. , Lisa L. , Nicole S. , Peter D. , Fabi B. , Annick B. , Mieke . , Flora H. , Frederik B. , aniana s. , Kris G. , Marleen V. , christine c. , Lieve P. , Gerda D. , Maria M. , Karen H. , Sonja L. , MIREILLE W.

Frederik B. liet een reactie achter

Kan me inbeelden dat het een heel moeilijke evenwichtsoefening is als ouder. Met de jaren zal hij allicht zelf leren om dat evenwicht te vinden. Is het ook gevaarlijk als hij verkeerd wordt vastgepakt?


Update van 09/2/15

Gisteren naar een eetdag van zijn school geweest. En hij speelt dan honderduit met alle kinderen en ook anderen spelen graag met hem. Alleen dan moeten we toch even vertellen dat ze hem niet mogen optillen (vanwege zijn button). Uit ervaring weten we dat dit veel pijn kan doen aan zijn buikje, als hij verkeerd wordt vastgepakt.
Mij doet het dan pijn dat ik hem toch een beetje moet terughouden en zich niet voluit kan laten gaan in de groep kinderen.


2 | mensen      0 | Reacties