Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

17 juli 2018 - 14:06
Willem V. plaatste een vraag

Nieuwe Thuishulp/Mantelzorgondersteuning

Beste, Collega mantelzorgers.
Er is recent een nieuw thuishulp concept opgestart in regio Leuven, Gent en Antwerpen. Genaamd Odelia Seniorenstudent... Waarbij sociaal-gëengageerde studenten worden ingezet om senioren/mantelzorgers te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten. Wij hebben sinds begin deze maand een student en zijn zeer tevreden over de extra hulp. De flexibiliteit van onze student, het feit dat ze taken wilt/kan doen die verder gaan dan de traditionele thuishulp en echt een fijne gezelschapspartner is voor ons moeder... Heeft de zorgdruk bij mijn zus en mezelf toch drastisch weggenomen.

Het is een regelrechte aanrader, indien jullie meer informatie of een brochure wensen kunnen jullie een mail sturen naar de bezieler van het project : Bryan@odelia.be


1
08 juli 2022 - 19:03
Marc W. liet reactie achter

Kan iemand me zeggen hoeveel eventuele hulp kan kosten?
We zoeken geen dagelijks hulp maar iemand die een zorgbehoevende die nog redelijk goed kan stappen wil mee uitnemen naar de kringwinkels van Gent.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie toevoegen. Je kan hier inloggen of hier registreren als je nog geen account hebt.