Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

02 juli 2020 - 12:01
Mieke . plaatste een vraag

Neem deel aan bevraging ULB over hulp en begeleiding van ouderen

Brusselaar? Vul dan de bevraging van de Université Libre de Bruxelles (ULB) in over hulp en begeleiding van oudere mensen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Onder hulp aan oudere mensen wordt zowel residentiële diensten (zoals rusthuizen), diensten aan huis (zoals familiehulp, huishoudhulp, ziekenzorg, etc) als hulp geboden door de familie of omgeving verstaan.

U kunt de vragenlijst hier vinden: www.caresurvey.be. Er is een Franstalige, Nederlandstalige en Engelstalige versie. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.

De vragenlijst richt zich op alle meerderjarige inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, ongeacht of u al dan niet te maken hebt met hulp aan oudere mensen. We zijn echter in het bijzonder geïnteresseerd in het perspectief van wie rechtstreeks met de thematiek te maken heeft: hetzij oudere mensen zelf, hetzij Brusselaars die een hulpbehoevend familielid van ouder dan 65 jaar hebben. De hulp kan nodig zijn omwille van medische redenen of simpelweg omwille van afnemende autonomie door de ouderdom.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie toevoegen. Je kan hier inloggen of hier registreren als je nog geen account hebt.