Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

19 november 2018 - 11:01
Charlotte B. plaatste een vraag

Enquête personen met chronische ziekte

Beste respondenten,

Wij zijn 9 studenten Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit die aan de Arteveldehogeschool in Gent studeren. Voor onze Bachelorproef zoeken wij personen met een chronische ziekte, mensen die ervaring hebben met personen met een chronische ziekte, mantelzorgers, en/of vrijwilligers die een korte vragenlijst willen invullen die ongeveer 15 minuten in beslag neemt. De vragenlijst gaat over activiteiten van een organisatie voor mantelzorgers en personen met een chronische ziekte. Met deze vragenlijst hopen wij een beter beeld te krijgen over het aanbod van hun activiteiten/diensten en de drempels die hen tegenhouden om hieraan deel te nemen. De enquête wordt anoniem ingevuld. Uw gegevens worden conform de privacywetgeving nergens bijgehouden. Wij verzekeren u dat de resultaten enkel gebruikt worden voor onze Bachelorproef.

Wij, de organisatie, en hun meer dan 25.000 vrijwilligers danken u!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXThEjen2CTIoOivAtT4M9pFKZt7w5TvxhZt54__66i50p8g/viewform?fbclid=IwAR0glw-g7HigCm9rlEmyRqil6rZ27lN-OD_rHZOHUkCFKsUaqF7FLh2FWvY

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie toevoegen. Je kan hier inloggen of hier registreren als je nog geen account hebt.